SOME DAYS ARE WORSE (Seline Ekelund)

SOME DAYS ARE WORSE

    Publisert den
  • 15.02.2017 klokken21:21 i kategorien Tanker

Noen dager er vondere enn andre. Sånn er det for alle mennesker. Denne dagen har vært vanskelig. Jeg er ikke den personen som gråter ofte, men idag har vært ett unntak. Følelser. De tar overhånd iblant. Dagen endte bra, men ligger igjen med masse tanker og følelser. Fikk høre idag at jeg ikke må overtenke alt. Dette skal jeg tenke på. 

// Some days are more painful than others. So it is for all people. This day has been difficult. I'm not the person who cries a lot, but today has been an exception. Feelings. Sometimes they take over. The day ended well but i'm left with lots of thoughts and feelings. I heard today that i don't have to overthink everything. This i have to think about.

3 kommentarer

Benedikte

15.02.2017 kl.21:30

Noen ganger kan overtenking føre til mange fysiske plager som stiv nakke, hodepine osv. Men å si til noen at de må slutte å overtenke er ikke en løsning på problemet.. Overtenkingen kommer jo ut i det blå? Det er så forvirrende. Men en dag er du klar til å motstå disse tankene.

Victoria Larsen

16.02.2017 kl.00:06

Åh, slik er det av og til.. Jeg kjenner så utrolig godt til det og vet hvor vondt det er! Jeg ønsker deg ikke å ha det slik, så jeg håper snart du føler deg bedre <3 Godt å høre at iallefall dagen endte bra, selv om du sitter igjen med masse tanker og følelser..

Little Miss Sunshine

16.02.2017 kl.09:27

<3

Skriv en ny kommentar


Mitt navn er Seline Ekelund, jeg er 21 år og kommer fra en liten "bondeby" i Østfold. Her er bloggen som følger mitt liv.

Kontakt: ekelundseline@gmail.com
Kategorier

Arkiv

hits