KEVIN CAN WAIT (Seline Ekelund)

KEVIN CAN WAIT

    Publisert den
  • 13.02.2017 klokken21:17 i kategorien Seline tipser

Klokken er snart halv ti og jeg ligger i sengen allerede klar for å sovne. Er faktisk allerede kjempe trøtt! Men før jeg sovner tenkte jeg å tipse dere om en serie som er ganske ny! Den heter "Kevin can wait". 

// It's almost half passed nine and i'm already in my bed ready for sleep. I'm actually really tired already! But before i fall asleep i thought i could tell you about a series that is quite new! It's called "Kevin can wait".

De av dere som fulgte Kevin James i "Kongen av Queens" kommer til å elske denne serien! Den er morsom og søt! Jeg har jo alltid elsket Kevin James, så det at han kom med en ny tv-serie var utrolig gøy! Og elsker han like mye i denne serien som jeg gjorde i forrige! Denne serien er virkelig verdt å se!

// Those of you who followed Kevin James in "King of Queens" are going to love this show! It's funny and sweet! I've always loved Kevin James, so for me, it was really cool that he came with a new tv-show! And i love this tv-show as much as i loved the last! This show is really worth watching!
 

4 kommentarer

Ida Øverland

13.02.2017 kl.21:40

ey takk for tips!

http://hevhodet.blogg.no/

14.02.2017 kl.00:39

Takk for tips! :)

Little Miss Sunshine

14.02.2017 kl.09:25

Takk for tips!

Iselin Renée

14.02.2017 kl.12:35

Takk for tips :)

Skriv en ny kommentar


Mitt navn er Seline Ekelund, jeg er 21 år og kommer fra en liten "bondeby" i Østfold. Her er bloggen som følger mitt liv.

Kontakt: ekelundseline@gmail.com
Kategorier

Arkiv

hits