MINE DÅRLIGE UVANER (Seline Ekelund)

MINE DÅRLIGE UVANER

    Publisert den
  • 08.02.2017 klokken09:28 i kategorien Seline

Det er så koselig å få så herlige tilbakemeldinger! Fikk så koselig tilbake meldinger med "hva du ikke visste om meg", derfor tenkte jeg å skrive litt om mine dårlige uvaner. Hope you like it! 
// It's so nice to get so sweet feedbacks! I got so sweet feedbacks from "what you didn't know about me", that's why i thought that i could write as well a bit about my bad habits! Hope you like it!

...

· Jeg er svak for melkesjokolade. Jeg kan spise dette hver dag å aldri bli lei. Ikke at jeg gjør det, men det er noe av det beste jeg vet!
// I am so weak for milkchocolate. I can eat this everyday and never get tired of it. Not that i do that, but it's one of the best things i know!

· Jeg skriver aldri handle-liste når jeg skal i butikken, så det jeg egentlig skal kjøpe blir aldri kjøpt og jeg forlater alltid butikken med masse annet.
// I never write a shopping list when i go to the store, so what i really should buy never gets bought and i always leave the store with lots of other things.

· Jeg er alt for klumsete.. Jeg pleier aldri å snuble ned trapper, men jeg snubler opp - og klarer å skade meg skikkelig. Jeg er skikkelig klumsete med alt, føler meg virkelig som langbein til tider! 
// I'm way to clumsy.. I never tend to stumble down the stairs, but I stumble up - and i always get really hurt. I'm really clumsy with everything, i really feel like goofy at times!


 

· Jeg er kjempe sta. Jeg har alltid rett, selv om når jeg har feil! Enough said.
// I'm very stubborn. I'm always right, even when I'm wrong! Enough said.

· Jeg har ikke en normal søvnrytme. Noe som jeg vil bli flinkere med! Iblant kan jeg legge meg kl 22, andre dager 04.. Og jeg sover aldri lengre enn 10 og våkner helst mye tidligere. Jeg vil bli bedre på det så jeg kan få en gjevn søvnrytme, spesielt i ukedagene!
// I do not have a normal sleep rhythm. Something that i want to get better at! Sometimes i go to sleep at 22, other days at 04.. And i never sleep longer than 10 - and i wake up much earlier. I will get better at it so i can get a good sleep rhythm, especially on weekdays!

5 kommentarer

Iselin Renée

08.02.2017 kl.10:40

Kjenner meg igjen i disse ja :)

Alexandra

08.02.2017 kl.11:27

Hehe kjenner meg igjen <3

Elisabeth

08.02.2017 kl.11:55

Å kjenner meg så igjen altså :) <3

Ida Øverland

08.02.2017 kl.12:34

hihi dette var gøy å lese! kjenner meg igjen i mange av de selv! haha

http://hevhodet.blogg.no/

08.02.2017 kl.13:07

Kjenner meg igjen i noe her ja :)

Ønsker deg en super onsdag!! :) <3

Skriv en ny kommentar


Mitt navn er Seline Ekelund, jeg er 21 år og kommer fra en liten "bondeby" i Østfold. Her er bloggen som følger mitt liv.

Kontakt: ekelundseline@gmail.com
Kategorier

Arkiv

hits