JEG TRODDE ALDRI JEG KOM TIL Å SI DETTE (Seline Ekelund)

JEG TRODDE ALDRI JEG KOM TIL Å SI DETTE

    Publisert den
  • 06.02.2017 klokken16:04 i kategorien Seline tipser

Jeg klikket denne kaffen hjem for en liten stund siden. Og jeg har ærlig aldri vært så fornøyd av ett produkt før! Jeg som egentlig hater pulverkaffe over alt annet, klikket meg hjem dette. Og jeg elsket den! Jeg trodde aldri jeg kom til å si at jeg elsker pulver kaffe! 
// I ordered this coffee home a little while ago. And i've never been so satisfied by a product before! I hate instant coffee over anything in this whole world, and it would never actually cross my mind to order this. But i loved it! I would never believe in would say That I now love instant coffee!

Bare for å få det ut - så er det bare denne pulverkaffen jeg liker! Den har så utrolig god, kraftig og fyldig smak. Man merker at det som står om produktet er sant. 
// Just to get it out - it's only this instant coffee I like! It has such an amazingly good, powerful and rich taste. I noticed right away that the information about the product's true. 

Er du en ekte kaffe-elsker? Klikk deg hjem denne herlige kaffen hjem idag! Produktet får du kjøpt HER.

2 kommentarer

Victoria Larsen

06.02.2017 kl.16:08

Høres bra ut! :)

Monika

06.02.2017 kl.22:50

Takk for at du tipser! Jeg har aldri funnet noen pulverkaffe som jeg syntes kan måle seg med traktekaffe/espressobasert kaffe selv :)

Skriv en ny kommentar


Mitt navn er Seline Ekelund, jeg er 21 år og kommer fra en liten "bondeby" i Østfold. Her er bloggen som følger mitt liv.

Kontakt: ekelundseline@gmail.com
Kategorier

Arkiv

hits