UKENS (Seline Ekelund)

UKENS

    Publisert den
  • 23.01.2017 klokken21:37 i kategorien Hverdag

Uken som har vært har gått veldig fort. Men jeg synes jo nesten alltid at det går for fort! Jeg kan ikke tro at det er snart februar allerede. Her er litt av hvordan uken min har vært:

Ukens film: Vel, to filmer som jeg virkelig har elsket denne uken. Oppdrag Dory. Kanskje litt sent ute med å se denne, men fikk da endelig sett den! Og Nerve. Om dere ikke har sett Nerve enda, så anbefales den virkelig! Det var en film som var spennende fra begynnelse til slutt. En film som jeg virkelig satt med en bra følelse etter. Denne filmen kommer jeg til å se igjen snart!

Ukens høydepunkt: Det har vært denne helgen, uten tvil. Jeg har hatt det super koselig med Billy. (Noe som jeg alltid har). Det er så koselig å tilbringe skikkelig alene tid med han! Vi koser oss så masse i hverandres selskap. 

Ukens serie: Har faktisk begynt på flere serier denne uken, som jeg ikke har sett før. No tomorrow synes jeg vel er helt grei! Har ikke sett så mye enda, men vil definitivt se mer! 

Ukens sang: Ed Sheraan - Shape of you. Denne sangen har gått på repeat denne uken. 

Håper dere har hatt en flott uke, og at denne blir like bra! ♥

3 kommentarer

Cecilie

23.01.2017 kl.21:43

Jeg så oppdrag dory for ikke så mange helger siden, haha :)

alexandra

24.01.2017 kl.13:42

har ikke sett oppdrag dory, men har veldig lyst til å se den<3

Iselin Renée

24.01.2017 kl.14:07

Fint innlegg :)

Skriv en ny kommentar


Mitt navn er Seline Ekelund, jeg er 21 år og kommer fra en liten "bondeby" i Østfold. Her er bloggen som følger mitt liv.

Kontakt: ekelundseline@gmail.com
Kategorier

Arkiv

hits