VI KAN ENDRE VERDEN (Seline Ekelund)

VI KAN ENDRE VERDEN

    Publisert den
  • 18.01.2017 klokken15:16 i kategorien Veldedighet

Idag skal jeg ikke skrive om unicef eller andre "kjente" organisasjoner. Jeg skal snakke om en organisasjon som jeg selv har vært i. I 2015 reiste jeg til India og var der i ca 3 måneder. Det var en life changing experience. Jeg vil snakke i dag om noe jeg selv er. - En fadder.

 
Det finnes ingenting som er viktigere for meg enn at andre har det bra. Disse barna kan også få det bra - med litt hjelp! Og vi kan forandre så mye med så lite! Om du gir 250kr en gang i måneden, så hjelper du ett barn ut av fattigdom og gir barnet en mulighet til å få utdannelse, mat og helsehjelp. Disse barna har ikke mye, men de er verdens gladeste. Deres drømmer er enkle, men for dem er drømmene vanskelig å oppnå. Jeg spurte ett barn når jeg var i India, om hva han sin drøm var. Og han svarte enkelt: Jeg vil bli en taxi sjåfør. Dette er det de drømmer om. Det er vanskelig å oppnå, for disse barna har ikke råd til skole, heller ikke til helse hjelp.. Men med en liten gave fra oss, så har de mulighet til så mye mer. Denne gutten kan bli en taxi sjåfør! 
Dette innlegget er ikke sponset. Jeg har heller ikke fått spørsmål om å dele dette, men jeg deler dette fra hjertet, for jeg har vært der å sett behovet som finnes. Og hvor mye vi kan hjelpe!
Jeg ber deg om å hjelpe disse barna med meg. Du trenger ikke å gi mye. Dessuten-om trenger du ikke engang å gi flere ganger. Du kan også gi en engangs-gave! Men jeg oppmuntrer deg til å bli en fadder du også! Det føles godt å kunne hjelpe!
Du finner all informasjonen du trenger på INDIANCHILDREN
 
'
 
"Selvom vi ikke kan endre hele verden, så kan vi endre hele verden for en person".
 
Jeg avslutter innlegget med kontonummeret og en sang jeg skrev når jeg var i India. Og håper dere vil hjelpe å støtte! 
 

5 kommentarer

Victoria Larsen

18.01.2017 kl.15:25

Fantastisk innlegg! <3

Cecilie

18.01.2017 kl.17:01

Flott innlegg :)

Emilie

18.01.2017 kl.21:33

Det her er så utrolig viktig ! Vi har det så altfor godt her i Norge og vi merker nesten ikke pengene som kan bli sendt til barn og folk som virkelig trenger det for å overleve. Veldig bra du skriver om dette ! Det er så viktig å minne hverandre på det at det faktisk er mulig å hjelpe noen andre i nød uansett hvor du befinner deg.

Vilde

18.01.2017 kl.22:32

så utrolig herlig av deg, det må ha vært sterkt!

Janne

19.01.2017 kl.21:39

Wow, fantastisk!

Skriv en ny kommentar


Mitt navn er Seline Ekelund, jeg er 21 år og kommer fra en liten "bondeby" i Østfold. Her er bloggen som følger mitt liv.

Kontakt: ekelundseline@gmail.com
Kategorier

Arkiv

hits