UKENS SPØRSMÅL (Seline Ekelund)

UKENS SPØRSMÅL

    Publisert den
  • 20.01.2017 klokken19:19 i kategorien Seline

Jeg tenkte på spørrerunden jeg hadde kan bli til en ukens spørsmål. Så here you go!

...

Hvilke blogger følger du av toppbloggere og hvorfor?

Jeg følger Villapaprika. Jeg har fulgt henne en god stund og elsker å se hvordan ting utvikler seg! Med hennes lille baby, barn og mann. Hun er en fantastisk blogger, mamma, businesskvinne og en inspirasjon! Dette er den bloggen jeg følger daglig. Ellers er det noen toppbloggere som jeg titter innom innimellom for å holde med oppdatert. 

Hvilke bloggere utenom toppbloggere følger du og hvorfor?

Min venninne Sara. Hun er en kjempe søt jente som har gått igjennom mye med både ulykke og vennskap. Bloggen hennes handler om hvordan hun takler hverdagen med en ulykke i bakgrunnen. Hun er en sterk og inspirerende person! - Ellers er det mange bloggere jeg titter innom som jeg liker veldig godt, men dette er vel den bloggen som jeg leser fast! 

Hvorfor startet du med å blogge?

Vel, jeg elsker å skrive. Det å min egen blogg hvor jeg kan skrive ned ting holder meg motivert for ting. Det er deilig å ha ett sted å skrive ned ting som du vil gjøre og ting som du vil dele. I blant er det godt å få ut litt følelser og selvfølgelig følge andre bloggere! 

Hvor ser du deg selv om 5 år? 

Enten ferdig utdannet eller nesten ferdig og ut i jobb!

Har du utdanning?

Nei, det er noe jeg vil bli ferdig med. Så jeg skal søke til høsten på skole! Men skriver nok mer om det litt senere!

Hva er dine drømmer?

Åh, jeg har så mange! Men den største drømmen jeg har er å alltid hjelpe andre - hele verden over. Jeg har allerede vært i India med "veldedighet" og vil reise flere steder. Det var også derfor jeg tok tatoveringen jeg har på skulderen. Det er en jordklode. Jeg vil alltid huske på at det finnes mennesker over hele verden som ikke har det bra. Og at jeg vil alltid være med å hjelpe. Jeg trenger ikke alltid å reise heller. Jeg har ett fadderbarn i India som jeg sponser med 200kr 4 ganger i året. Dette gir hun mulighet til å gå på skole, få mat, bøker og en seng å sove i! Jeg vil aldri ta meg selv høytidelig eller tro jeg er bedre enn noen andre. Det er alltid kjærligheten som vinner. Jeg vil alltid ha en kjærlighet for andre! ♥

Favoritt serie?

Åh, har så mange serier som jeg elsker! Det er så utrolig vanskelig å velge! Som jeg har skrevet tidligere, så ser jeg på Jane the Virgin og Unreal. Det er jo selvfølgelig andre serier som jeg ser på også - men disse er vel de seriene jeg ser på som jeg følger med på.

Liker du ananas på pizza?

Haha, jeg gjør det faktisk! Hatet det før og hatet når pappa bestilte ananas på pizza. Men det var ikke så ille når jeg bare ga pappa all ananasen. Han fikk ekstra på og jeg fikk null. Så everybody is happy!

Har du kjæreste? 

Nei, i am single! Og akkurat nå så er det perfekt for meg! Jeg har så mye som skjer i livet mitt på dette tidspunktet, så akkurat nå synes jeg det er helt greit! 

Hva drikker du mest av pr. dag?

Vann! Jeg drikker bare vann. Bortsett fra kaffe på morgenen. Dette er noe jeg ha for å overleve! Hehe. Men ellers er det vann. Jeg elsker vann. Har alltid vannflaske med meg. Love it. 

Noen flere spørsmål for neste uke? Håper dere har en fantastisk fredagskveld! ♥

6 kommentarer

- Benedikte

20.01.2017 kl.19:29

Wuhuu, haha det med ananas spørsmålet var bare noe random jeg kom oå når jeg skrev til deg! Meeen jeg liker ikke ananas på pizza, og drikke selv saft (sukkerfri ofc) hver dag :-)

Ha en fin fredagskveld du også :-)

Seline

20.01.2017 kl.20:00

Benedikte: Hehe, så søtt! :D Elsket det spørsmålet! Jeg tror kanskje det er noe man må venne seg til! Jeg likte det som sagt ikke før, men elsker det nå! Så godt! Jeg er ikke så glad i saft, drikker heller vann med sitron! Hehe.
Tusen takk! :)

- Benedikte

20.01.2017 kl.21:20

Hihi :-D jaa, det er nok en tilvenningssak.. Akkurat som kaffe, rødvin, rødbeter osv.

Seline

21.01.2017 kl.10:18

Benedikte: Hehe, ja! Liker kaffe og rødvin, men hater rødbeter! Men får vel se om jeg begynner å like det etterhvert! :D

http://hevhodet.blogg.no/

21.01.2017 kl.02:44

Så mange fine svar :) Kjekt å lese)

Janne

21.01.2017 kl.09:23

gøy å lese :D

Skriv en ny kommentar


Mitt navn er Seline Ekelund, jeg er 21 år og kommer fra en liten "bondeby" i Østfold. Her er bloggen som følger mitt liv.

Kontakt: ekelundseline@gmail.com
Kategorier

Arkiv

hits