MITT 2016 (Seline Ekelund)

MITT 2016

    Publisert den
  • 05.01.2017 klokken15:15 i kategorien Seline

Januar

I januar hadde jeg fått min første kjæreste. Jeg hadde nettopp flyttet hjem til Norge fra Sverige. Det var en veldig forvirrende mnd, men jeg var stortsett glad og hadde det ganske bra.

 

Februar

I februar ble min lillebror flyttet til og jeg til min søster. Min søster ble fosterforelder for min bror og jeg bodde hos henne til jeg fikk meg leilighet. Det var en tøff mnd og jeg hadde det tungt. Det hadde nok hele min familie. Senere fikk jeg min første egen leilighet!Mars

I mars flyttet jeg inn i leiligheten min. Jeg var under mye press og jeg ar ganske utslitt. Det ble slutt med meg og min daværende kjæreste. Jeg følte at det ikke fungerte i situasjonen jeg var i da. Og det er ett valg jeg står for også i dag.

April

I april kom min bestevenninne til Norge for første gang, i påsken. Vi hadde det så fantastisk bra sammen den tiden! Det var en bedre mnd og jeg følte jeg kom meg mye mer tilbake til "meg selv".


...

Mai

Mai var en fantastisk mnd! Jeg hadde det så gøy med så mange mennesker! Og selvfølgelig 17 mai med min fantastiske familie! Juni

I juni var jeg mye ute og solte meg. Jeg var mye på stranden og koste meg masse med familie og venner! Hadde virkelig en god start på sommeren! 

Juli

Juli var også en utrolig koselig måned! Søsteren min og hennes samboer kjøpte seg en campingvogn og vi var utrolig mye der! Det var så utrolig koselig! Jeg er en camping-person. Og elsker det virkelig! Campinglivet er det virkelig noe spesielt med! 

August

'Min bestevenninne kom igjen og vi hadde detkoselig! Dette var den måneden jeg og Signe bestemte oss for å farge håret mitt lilla! Åh, det var så utrolig morsomt! Jeg hadde ikke hatt det så morsomt på utrolig lenge! Og det var også den første gangen vi tok en tatovering! Og vi tok også den første tatoveringen våres sammen! Haha, besties for ever. ♥

Åh, savner denne fargen litt! Hehe
...

September

Den 11. September hadde jeg bursdag! Min kjære, beste søster og hennes fantastiske samboer hadde lagd en overraskelse-fest for meg! De hadde lagd taco og invitert venner. Det var virkelig høydepunktet med hele september! Jeg hadde en fantastisk 21års feiring! 

Oktober

I Oktober tilbrakte mye tid med min kjære familie. Min kjære nevø hadde bursdag! Han fylte 6år gammel! Og jeg er en så utrolig stolt tante! Han har blitt så stor og voksen å jeg synes det er så fantastisk og være en så stor del av livet hans ♥

November 

I november var en vanskelig men samtidig en fantastisk måned! Jeg fikk vite at det var en som ville ta musikken min til neste nivå. Det vil si: virkelig gi ut mye av min musikk. Så dette er noe jeg virkelig ser fram til i begynnelsen av 2017! 

Desember

Jeg begynte å blogge igjen! ♥ Endelig! Det tok litt tid, men jeg er veldig glad for at jeg begynte å blogge igjen! Hehe. Og selvfølgelig: Signe kom igjen! Og vi hadde en fantastisk jul med min kjære, fantastiske og nydelige familie. 

 

3 kommentarer

Victoria Larsen

05.01.2017 kl.15:21

Kjempe flott innlegg! :)

Ariel C

05.01.2017 kl.16:37

Så mange fine minner :)

Tessa Bennett

06.01.2017 kl.01:39

Så fint innlegg! Livet går veldig opp og ned, men ser ut som du har fått noen gode minner ut av 2016 også. Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar


Mitt navn er Seline Ekelund, jeg er 21 år og kommer fra en liten "bondeby" i Østfold. Her er bloggen som følger mitt liv.

Kontakt: ekelundseline@gmail.com
Kategorier

Arkiv

hits